Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
22 berichten.
Fam. De Leeuw Fam. De Leeuw uit Hoogvliet heeft geschreven op 23 november 2021 om 17:12:
Prima en snel geholpen. Nieuwe CV en radiator in de badkamer aangesloten. Denkt mee en lost probleempjes die zich voordoen goed op. Zeer tevreden
Fares Fares uit Rotterdam heeft geschreven op 3 november 2021 om 21:07:
Rene gaat zeer nauwkeurig te werk. Hij weet exact welke stappen hij moet zetten. Netjes de oude ketel ontkoppelen, de leidingen gereed maken en staps gewijs de nieuwe ketel aansluiten. Ook geeft hij ook uitleg waar hij mee bezig is, zodat een leek dit ook snapt. Ook ruimt hij alle oude spullen meteen op zodat de klant hier niet mee zit. Bedankt Rene, ik beveel je van harte aan bij een ieder die een nieuwe ketel, onderhoud of reparatie nodig heeft.
Heijdenrijk Heijdenrijk uit Spijkenisse heeft geschreven op 17 mei 2021 om 17:40:
Erg tevreden over monteur.Hij heeft onze gasleiding gemaakt en alles netjes aangesloten. Super tevreden!
Bruin Bruin uit Spijkenisse heeft geschreven op 11 maart 2021 om 11:49:
Super werk verricht, meer dan verwacht. Hij is heel erg vriendelijk en gaat zeer netjes te werk. Afspraak kon ook sneller dan verwacht dus nog een groot pluspunt. Echt een aanrader! 👍💪
Widjay Widjay uit Rotterdam heeft geschreven op 13 februari 2021 om 08:31:
Rene heeft zijn werk uitstekend en vakkundig uitgevoerd, hij heeft nieuwe cv-ketel geplaatst met de nodige werkzaamheden op het dak etc. Oude cv ketel netjes meegenomen om af te voeren, alles extra gecontroleerd, een nieuwe thermostaat geplaatst en zelfs ingesteld en daarna alles vakkundig uitgelegd. Mijn aanbeveling is bel Rene indien je cv werkzaamheden hebt. Bedankt Rene voor je proffesionele hulp!
Martin Martin uit Heerle heeft geschreven op 4 december 2020 om 16:38:
Rene heeft vandaag oude CV ketel en badgeiser gedemonteerd en nieuwe CV ketel geplaatst Rene heeft dit zeer goed gedaan Vakkundig alles netjes geinstalleerd en getest,daarna goede uitleg gehad. Kortgezegd Vakman!!
Rene van den biggelaar Rene van den biggelaar uit Rhoon heeft geschreven op 3 december 2020 om 17:06:
Wij hebben door rené een nieuwe cv installatie laten plaatsen en op een later tijdstip een radiator laten verwijderen. Hij werk heel netjes, snel, komt zijn afspraken na en doet ook nog net effe dat ene extra stapje zonder dat je er om vraagt. Absoluut een vakman en een aanrader. Bij de eerst volgende klus bellen wij hem zeker weer.
Antonio Nascimento De Macedo Antonio Nascimento De Macedo uit Rotterdam heeft geschreven op 5 september 2020 om 09:40:
Rene heeft zijn werk uitstekend gedaan Hij doet alles in overleg een klasse monteur
Hans Hans uit Hoek van Holland heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 09:19:
Rene heeft bij ons de ketel met een boiler aangesloten hij heeft dat zeer netjes gedaan. Hij houd zich aan de afspraken René is echt een aanrader.
Lucinda Freire Monteiro Lucinda Freire Monteiro uit Rotterdam heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 11:37:
vandaag nieuwe cv ketel geplaatst door Rene. Rene is zeer proffesioneel en heel vriendelijk. Werk is zeer vakkundig en met zorg en precisie uitgevoerd. Dank je wel voor de goede Service Rene.
HR HR uit Rotterdam heeft geschreven op 3 mei 2020 om 10:00:
Super werk gedaan bij mij voor tweede keer. Alle problemen binnen no time opgelost. Thanks man. Well done good job.
Suraj Suraj uit Rotterdam heeft geschreven op 21 maart 2020 om 19:57:
Vandaag lekkage gehad.. René Installatietechniek was er super snel bij! Zelfs in het weekend! Binnen no time loste hij het probleem op. Ik heb tot nu toe geen betere loodgieter gehad! Nogmaals bedankt!
Thi Thai Vo Thi Thai Vo uit Rotterdam heeft geschreven op 9 maart 2020 om 20:08:
Geweldig werk geleverd! Eén dag nadat de cv ketel het had begeven kwam Rene langs. Behulpzaam heeft hij samen met ons naar een passende oplossing gezocht. Hartelijk bedankt voor je hulp!
Myla Myla uit Rotterdam heeft geschreven op 6 maart 2020 om 17:20:
I'm very glad that we found this company to fix our CV ketel and gas pipe installation,Satisfied and Contented with his work,Arrived on time with the appointment.
Families Doctor Families Doctor uit Rotterdam heeft geschreven op 6 maart 2020 om 17:10:
Rene is een uitstekende, eerlijke, serieuze en een veilige monteur. We zijn erg blij met zijn service. We bevelen zijn bedrijf ten zeerste aan.
Myla Doctor Myla Doctor uit Rotterdam heeft geschreven op 2 maart 2020 om 05:53:
Myla Doctor uit Rotterdam very good service very hardworking team
Tran Tran uit Spijkenisse heeft geschreven op 18 januari 2020 om 11:15:
Hard werkende monteur. Fijne man. Afspraak nakomen. Ik heb mij geholpen naar gas lekt op te sporen.
Henk Henk uit Hoogvliet heeft geschreven op 31 december 2019 om 18:14:
Een vriendelijke, zeer ervaren en professionele installateur, die zijn vak secuur, veilig en snel uitvoert. Hij legt de lat hoog, en zet de puntjes op de i. Zeer aanbevolen! Hartelijk dank René voor je snelle service, veel succes en fijne jaarwisseling gewenst!
Judith Judith uit Den Haag heeft geschreven op 13 december 2019 om 09:53:
René is een fijne, vriendelijke en vooral vakkundige installateur. Snelle plaatsing van cv ketel en thermostaat. Zou hem zeker aanbevelen!
Louise Louise uit Rotterdam heeft geschreven op 16 november 2019 om 13:27:
Als alleenstaande vrouw, zocht ik via internet iemand die mijn boiler kon afhalen en een nieuwe monteren. Heb regelmatig iemand nodig voor klussen. De een is beter dan de andere natuurlijk. Maar dit is een VAKMAN die n medaille verdient. Snel, secuur en betrokken. Belt snel op. Belt als hij onderweg is en nog iets wil zeggen of weten, belt als hij eraan komt. Dus ook hierin veiligheid voorop. Dat bellen is prima maar de klus wordt VAKKUNDIG en naar volle tevredenheid geklaard. Niet alleen n harde werker maar ook een net en aardig mens. Voor Mijn eventueel toekomstige klussen: Alleen René. P. S. Weet hij nog niet hoor.
Open chat